ZADNJI SEPTEMBRSKI DAN IN ŠE ENO SREČANJE POVERJENIKOV IN ČLANOV

Novice Foto

Po uspešnem srečanju in ogledu živalskega vrta pod ljubljanskim Rožnikom, je bil 30. september 2020, še en sončen dan za še eno srečanje članov s poverjeniki. Tokrat so prišli na vrsto člani iz občin Domžale, Mengeš, Trzin, Kamnik in Lukovica … ali drugače povedano, člani poverjenikov Feliksa Burgarja, Petra Kralja in Antona Iskre.

Za tokratni mini izlet in ogled smo izbrali Arboretum Volčji Potok, kjer smo imeli voden ogled parka in njegovih razstav. Lep dan, čudovit park – prelepo! Po ogledu smo druženje ob kosilu in osvežilnih napitkih nadaljevali v Gostilni Repanšek, kjer smo se odlično počutili.
Srečanje je namenjeno temu, da se člani poverjenikov vsaj enkrat letno srečajo v manjši skupini in delijo svoje izkušnje, težave in vidijo, da niso sami ter da se lahko vedno za pomoč obrnejo na svojega poverjenika ali na zaposlene na društvu. S tem namenom je na srečanje prišla tudi Nina Černe, socialna delavka našega društva in tako navezala stike s člani. V tem času je to pomembno, saj zaradi znanih ukrepov večjih druženj ne bomo mogli pripraviti.

Foto galerije