VIKEND V LOŠKI DOLINI

Novice Foto

Usposabljanje poverjenikov, izlet s priklopniki in srečanje članov s poverjenikom Adolfom Košmrlom
V petek, 23. septembra, smo se v Youth hostlu Ars Viva v Podcerkvi v Loški dolini srečali socialni poverjeniki, predstavniki upravnega in nadzornega odbora ter zaposleni na društvu. Srečanje smo pričeli s predavanjem dr. Vesne Radonjić Miholič, specialistke klinične psihologije, ki je predavala o različnih načinih soočanja s poškodbo hrbtenjače in o bolj in manj primernih pristopih do novih članov.

Predavanje se je razvilo v iskreno debato, polno zanimivih življenjskih izkušenj. Popoldne se je prevesilo v večer neformalnega druženja, petja, plesa, pogovora in igranja družabnih iger.
Naslednji dan so se nam pridružili tudi člani poverjenika Adolfa Košmrla in se z nami podali na pot. »Motoristi« so vpregli svoje priklopnike in spoznavali Loško dolino, obiskali grad Snežnik in grofico Greto ter bili toplo sprejeti pri številnih domačinih. Preostali del ekipe se je pustil zapeljati Janezu Kandaretu, ki nas je z lojtrnikom popeljali prek bližnjega polja, posejanega z vrtačami in požiralniki, pot pa pospremil s premnogimi zanimivimi zgodovinskimi podatki in zgodbami.
Polni vtisov sta se skupini ponovno združili na kosilu, čas je bil še za zadnje pogovore, slovo in obljubo, da srečanje v Loški dolini ponovimo. Hvala vsem sodelujočim in - na snidenje!

Foto galerije