Slovenska reprezentancaV mestu Lomanki je 18. do 19. junija 2022 potekalo odprto prvenstvo Poljske v paraplesu – Para Dance Sport Polish Open. Prvenstva so se udeležili tudi slovenski paraplesalci - Lara NedeljkovičInes GolobičNastija FijoličMartina SmodišAmir Alibabič, Roman Maček in Klemen Dremelj, ki so pod vodstvom trenerja Andreja Novotnya dosegli zelo dobre rezultate.
Prvi dan tekmovanja sta nastopila paraplesalka Lara Nedeljkovič iz našega društva in soplesalec Klemen Dremelj, ki sta si v kategoriji combi latin class 2 priplesala prvo v kategoriji combi latin pa drugo mesto. Lara je nastopila še v posamični konkurenci, ki je v kategoriji single women class 2 v finalu končala na tretjem mestu.
V nadaljevanju plesnega tekmovanja sta Lara in Klemen v kategoriji combi freestyle class 2 osvojila drugo mesto, prav tako pa tudi v standardnih plesih.
Dobre uvrstitve pa so dosegli tudi drugi paraplesalci.

92039456