Začetek prelepega izleta
Pet ročnih kolesarjev se je 10. maja 2021 v popoldanskih urah z električnimi priklopniki odpravilo na parakolesarski izlet po obrobju Ljubljane. Zbrali so se pred Koseškim bajerjem in se v res lepem majskem popoldnevu po Poti spominov in tovarištva (PST) mimo Tehnološkega parka zapeljali do Botaničnega vrta. Po ogledu so tako malo za šalo malo zares naredili ovinek in se zapeljali do priložnostne »okrepčevalnice« v Murglah, kjer pa so zaradi koronavirusa naleteli na nekoliko skromnejšo ponudbo. Po krajšem počitku so pot nadaljevali do Špice ob Ljubljanici, kjer so popili kavico, in pot skozi mesto nadaljevali do znane destinacije pod Rožnikom. Tam so se po 25 kilometrov dolgi poti z lepimi razgledi zelene narave nekoliko okrepčali. Ja, po dolgem času, ko nam je virus krojil aktivnosti, se res prileže tak izlet.

92039456