Nekaj mladeničev na društvuPo dolgem času so 3. maja 2021 tudi naši »tamladi« moški iz društva prišli na svoj račun. Iz spleta so se »preselili« v prostore društva, kjer so v majhni skupinici imeli druženje v živo. Skupaj so poklepetali in preživeli družabni večer ob igranju igre Activity ter grizljanju kokic ter drugih prigrizkov.
Moška skupina z uradni naslovom - »Prebudi moškega v sebi in najdi idealno partnerico zase,« vam sporoča, da je pripravljena sprejeti še kakšnega novega člana. Pogoj je le, da je moški star največ 45 let in samski, saj je veliko govora o ženskah, zmenkarijah, razmerjih in partnerstvu. V skupini tečejo različni pogovoriMoška skupina na društvu obstaja od oktobra 2020, vendar je zaradi ukrepov in danih razmer potekala večinoma preko spleta. V nadaljevanju bodo srečanja v živo, nekaj pa jih bo tudi še preko spleta, saj je ta način praktičen predvsem za tiste, ki ne živijo v Ljubljani. Torej, mladeniči prijavite se!
Cilj moške skupine je poleg povezovanja, druženja in spletanja socialne mreže med moškimi tudi to, da bi vsak udeleženec kljub svojem statusu invalidnosti in osebnim okoliščinam verjel, da je vreden dobre partnerice. In da si bo upal samozavestno ter brez predsodkov in strahu (da bo morda zavrnjen), ogovarjati in spoznavati ženske. Če boš sodeloval ti lahko obljubimo, da boš stkal kakšno novo prijateljstvo, postal bolj samozavesten in ob podpori skupine bolj verjel vase. To ti lahko pomaga na vseh področjih življenja, ne le v partnerstvu. Vabljen!

 

Logotip Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine je bilo ustanovljeno 5. decembra 1978 in združuje skoraj tretjino vseh slovenskih paraplegikov in tetraplegikov.
Namen in cilj društva je prostovoljno in neodvisno združevanje paraplegikov in tetraplegikov zaradi ugotavljanja in zadovoljevanja njihovih posebnih potreb ter zastopanja njihovih interesov.

Društvo paraplegikov
ljubljanske pokrajine
Dunajska cesta 188 - 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (01) 569-11-23
Telefaks: +386 (01) 569-11-24
GSM: 041 649-806 - 051 649-806

E-pošta: dlj.paraplegik@guest.arnes.si
Splet: www.drustvo-para-lj.si

Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 8731 144

Davčna številka:
92039456

Twitter YouTube QR koda
mt_ignore Facebook