NIJZEpidemija covida-19 je povzročila eno največjih kriz v zadnjem stoletju in optimizem, ki nam ga vliva razvoj učinkovitih in varnih cepiv spremlja tudi zavedanje, da sama cepiva niso dovolj. Za uspešno zajezitev epidemije je, kot vemo, potrebna tudi zadostna precepljenost celotnega prebivalstva.
Med skupinami, ki jim Svetovna zdravstvena organizacija in Centri za nadzor bolezni še posebej priporočajo cepljenje, so tudi kronični bolniki. Zato smo na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje skupaj z Ministrstvom RS za zdravje in Uradom vlade RS za komuniciranje oblikovali kampanjo za povečanje precepljenosti kroničnih bolnikov proti covidu-19 s skupnim sloganom »Nalezimo se dobrih navad - cepimo se«.
Za pomoč pri informiranju, spodbudi in doseganju čim večje precepljenosti smo pripravili nabor orodij, ki jih lahko organizacije uporabijo skladno s svojimi potrebami, in vas vljudno pozivamo, da se aktivno pridružite podpori in izvajanju nacionalne kampanje promocije cepljenja proti covidu-19. Gradiva so dostopna na naslednji povezavi: https://we.tl/t-SPlFGszPIH .
Naj vas pri tem le prijazno opozorimo, da je povezava aktivna teden dni, zato vas prosimo, da si gradiva v tem času prenesete na svoje računalnike.
Več informacij o kampanji pošiljamo v priloženem dopisu in se veselimo sodelovanja v skupnem reševanju izjemno velikega problema, ki že predolgo hromi naša življenja.
V želji po čim trdnejšemu zdravju vas lepo pozdravljamo!
Nacionalni inštitut za javno zdravje

 

Logotip Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine je bilo ustanovljeno 5. decembra 1978 in združuje skoraj tretjino vseh slovenskih paraplegikov in tetraplegikov.
Namen in cilj društva je prostovoljno in neodvisno združevanje paraplegikov in tetraplegikov zaradi ugotavljanja in zadovoljevanja njihovih posebnih potreb ter zastopanja njihovih interesov.

Društvo paraplegikov
ljubljanske pokrajine
Dunajska cesta 188 - 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (01) 569-11-23
Telefaks: +386 (01) 569-11-24
GSM: 041 649-806 - 051 649-806

E-pošta: dlj.paraplegik@guest.arnes.si
Splet: www.drustvo-para-lj.si

Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 8731 144

Davčna številka:
92039456

Twitter YouTube QR koda
mt_ignore Facebook