Ena od risbicV Mercatorju so 11. februarja 2021 ponovno pričeli lepo dobrodelno zgodbo, ki nosi naslov »Vključeni v življenje«. Tokrat bodo z dobrodelno prodajo otroških risbic (ki so jih otroci njihovih zaposlenih ustvarjali za Božička), zbirali denar za razvoj inkluzivnega juda v Sloveniji.
Naš »Najboljši sosed» že vrsto let podpira naše društvo, predvsem na športnem področju. Je glavni sponzor naše košarkarske ekipe Ljubljana Mercator in Pogačnikovega memoriala, največjega mednarodnega košarkarskega turnirja v tem delu Evrope. Zato je prav, da tudi mi podpremo njihove projekte, pa čeprav to pomeni samo deljenje objave. Mogoče pa boste tudi sami kupili kakšno od 791 risbic. Ne pozabite, deliti pomeni skrbeti!
Poleg izkupička iz dobrodelne prodaje otroških risb bo Mercator k donaciji dodal lastni finančni prispevek v višini 7.910,00 evrov. Skupni znesek donacije bo namenjen Judo zvezi Slovenije in sedmim inkluzivnim judo klubom za podporo pri nakupu opreme, pripomočkov za trening, usposabljanje trenerjev.
Preberite več

92039456