Jakob z mamo in MosesomKar nekaj naših članic in članov ima doma kakšnega hišnega ljubljenčka. Prepričani smo, da jih imate radi in da za njih lepo skrbite. Domače živali so izredni prijatelji in dobra družba. Ko dobiš ali kupiš hišno žival, v tistem trenutku prejmeš nekaj najbolj ljubkega in prijaznega na svetu, hkrati pa prevzameš zanj tudi odgovornost in skrb.
Na društvu smo se odločili, da našo spletno stran popestrimo z razstavo vaših hišnih ljubljenčkov.
Zato vas prosimo (seveda če želite), da nam pošljete fotografijo vašega ljubljenčka ter njegovo in mogoče tudi vaše ime. Eno ali več fotografij v originalni velikosti in po možnosti v vodoravni obliki, pošljite po mailu na društveni naslov: dlj.paraplegik@guest.arnes.si do 15. marca 2021.
Veselimo se vašega sodelovanja in vam želimo lepe dni!

92039456