Obiskal nas je župan Zoran JankovićFOTOGRAFIJE - Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine je za člane, svojce in sodelavce slovo od starega leta pripravilo že 19. decembra. Tudi tokrat smo se zbrali v veliki restavraciji Kongo hotela & Casino v Grosupljem, za veselo praznično vzdušje pa je poskrbel ansambel DE VOX. »Zažigali« so predvsem s pop in rok glasbo srednjih šestdesetih let.
Tako kot že nekaj let nazaj nas je pozdravil in vse dobro v letu 2016 zaželel župan MOL Zoran Janković, prisluhnili pa smo tudi predstaviti bogate izbire medicinsko tehničnih pripomočkov SOČE OPREMA.
Predsedstvo izrednega Občnega zboraTokrat smo »silvestrovanje« izkoristili še za kratek izredni Občni zbor članov in sprejeli dve pomembni odločitvi. V prvi točki dnevnega reda so člani z veliko večino potrdili Pravilnik o volitvah, ki določa, da ima predsednik društva lahko le dva štiriletna mandatna obdobja, v drugi točki pa potrdili nakup skladiščnih prostorov, ki jih nujno potrebujemo za uspešno delovanja društva. Pri nakupu nam bo pomagala Mestna občina Ljubljana.
Ansambel DE VOXV veselem razpoloženju z dobro glasbo in v prijetni družbi prijateljev, je čas hitro mineval. Popoldne se je prevesilo v večer vmes pa so bogate nagrade vabile k nakupu srečk tradicionalnega srečelova. Med njimi tudi sedemdnevno bivanje v apartmajski hišici v Čatežu, ki ga je prispevala Zveza paraplegikov Slovenije in vikend paket, darilo Zdravilišča Laško.
Tudi tokratno srečanje je s sodelavci pripravila Mojca Burger, za glasbo za vsak okus pa sta poskrbela Slavko in Marino. Veliko naših članov sta na novoletno srečanje z društvenima kombijema pripeljala Tomaž in Marino, pri prevozu pa so pomagala tudi bližnja društva paraplegikov.

Logotip Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine je bilo ustanovljeno 5. decembra 1978 in združuje skoraj tretjino vseh slovenskih paraplegikov in tetraplegikov.
Namen in cilj društva je prostovoljno in neodvisno združevanje paraplegikov in tetraplegikov zaradi ugotavljanja in zadovoljevanja njihovih posebnih potreb ter zastopanja njihovih interesov.

Društvo paraplegikov
ljubljanske pokrajine
Dunajska cesta 188 - 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (01) 569-11-23
Telefaks: +386 (01) 569-11-24
GSM: 041 649-806 - 051 649-806

E-pošta: dlj.paraplegik@guest.arnes.si
Splet: www.drustvo-para-lj.si

Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 8731 144

Davčna številka:
92039456

Twitter YouTube QR koda
mt_ignore Facebook