Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/A-novice-12/biloboard1.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/A-novice-12/biloboard.jpg'

Predstava je doslej požela velik uspehZadnja predstavitev v Cankarjevem dom uPri Društvu študentov invalidov Slovenije so že leta 2008 pod strokovnim vodstvom igralke Maje Martine Merljak in Branka Djurića ustvarili multimedijski projekt z naslovom: »Vse kar ste želeli vedeti o nas, pa niste nikoli vprašati«. O glavni ideji in namenu projekta že sam naslov veliko pove. Je mozaik realnih zgodb nastopajočih, pri katerem sodeluje paleta največjih slovenskih umetnikov: Jernej Kuntner, Marko Mandić, Jure Ivanušič, Rok Kunaver in mnogi drugi. Do sedaj je predstava požela veliko pohval ter bila uvrščena v spremljevalni program 43. Borštnikovega srečanja. Toda projekt ni povsem zaključen, saj 18. oktobra 2012 ob 19. uri v Linhartovi dvorani pripravljajo še zadnjo predstavitev. Ob tej priložnosti bodo obeležili tudi 15. obletnico delovanja Društva študentov invalidov Slovenije in ustanovitev Zavoda OdtiZ, ki je odraz samoiniciativnosti članov društva. V predstavi nastopa tudi član našega društva Lutfi Abdullahu. Pridite – ne bo vam žal!

92039456