mladi-kongo1mladi-kongo2Sobota 30. 10. 2010 je v hotelu Kongo v Grosupljem postregla s pravim spektaklom. Potekal je namreč premierni Grom Fighting Championship (GFC) turnir, ki so si ga ogledali tudi mladci Društva paraplegikov ljubljanske pokrajine. Na sporedu so bile štiri amaterske borbe in pet profesionalnih. Borbe potekajo v ringu, obdanim z mrežo

Uživali so v ogledu devetih borb devetih, seveda pa so vsi komaj čakali zadnji dve. Zmagovalec predzadnje je bil Lemmy The Dog Krušič, zadnjo borbo, s tem pa tudi naslov King of Kongo pa je dobil hrvaški predstavnik Marin Vlahović.

Seveda pa po koncu borb večer ni bil še zaključen, saj so preostanek večera izkoristili za druženje z borci ter spoznavanje igralnice. Na desni sliki sta Lutfi in Nino, v sredini pa borec Lemmy The Dog Krušič.

92039456