volitve-mDruštvo paraplegikov ljubljanske pokrajine se pridružuje čestitkam županom, ki so bili v občinah ljubljanske pokrajine izvoljeni v drugem krogu - Borovnica - Andrej Ocepek, Cerknica - Marko Rupar, Dobrova-Polhov Gradec - Franc Setnikar, Dol pri Ljubljani Primož Zupančič, Domžale - Toni Dragar, Grosuplje - Peter Verlič, Horjul - Janko Jazbec, Ig - Janez Cimperman, Ivančna Gorica - Dušan Strnad, Kamnik - Marjan Šarec, Kočevje - Vladimir Prebilič, Loška dolina - Janez Komidar, Logatec - Berto Menard, Ribnica - Jože Levstek, Škofljica - Ivan Jordan, Trbovlje - Vili Treven, Trzin - Anton Peršak, Vodice - Aco Franc Šuštar, Vrhnika - Stojan Jakin.

Ob tej priložnosti bi se tistim županom, s katerimi smo v prejšnjem mandatnem obdobju sodelovali, radi zahvalili za njihovo podporo, z novimi bi pa radi navezali dobre in pristne odnose.

92039456