Obvestila

DOHODNINA
Prosimo vas, če namesto državi namenite 0.5% dohodnine za donacijo našemu društvi. S tem boste omogočili več sredstev za programe, ki jih izvajamo. Obrazec pa lahko posredujete vsem svojim svojcem in znancem.

IZDELAVA NOVOLETNIH VOŠČILNIC
Ker se približuje zima in mesec december in bo kmalu čas za pošiljanje božičnih in novoletnih voščilnic. Odločili smo se, da jih bomo s pomočjo naše Saše Jereb – prof. likovne umetnosti, izdelali kar sami. Delavnica bo potekala 18. novembra 2019 ob 12.00 uri v društveni prostorih. Prevoz je za osebe iz Ljubljane in njene bližnje okolice zagotovljen, za območja izven Ljubljane pa samo v primeru, da so prijavljeni  vsaj štirje člani.
Naredi nekaj sam!

PREDAVANJE NA TEMO »STRES«
S stresom se srečujemo vsi, ne glede na starost in spol. Takšno stanje pa lahko privede do resnejših zdravstvenih težav. Zato vas vabimo na delavnico »spoznajmo stres od blizu,« ki bo v društvenih prostorih potekala 25. novembra ob 14.30 uri. Prijavite se! Prevoz je za osebe iz Ljubljane in njene bližnje okolice je zagotovljen, za območja izven Ljubljane pa samo v primeru, da so prijavljeni vsaj štirje člani.
Stres bo preteklost!

SPOZNAJMO AKOPUNKTURO
Akupunktura je ena izmed vej tradicionalne kitajske medicine, katere začetki segajo okoli 5000 let nazaj. Je ena izmed redkih vej komplementarne medicine, ki jo lahko zdravniki uradno uporabljajo z namenom zdravljenja. Če vas ta način zdravljenja podrobneje zanima, se prijavite. Predavanje bo 5. ali 6. ecembra ob 14.30 uri na sedežu društva.
Poskusiti ni greh!

OPERA
Vabljeni na operno predstavo Čarobna piščal, ki bo v ponedeljek 18. novembra ob 11.00 uri ali na predstavo Pepelka, ki bo 22. novembra ob 18.00 uri v Operni hiši Ljubljana. Vstop je za osebe na vozičku brezplačen, spremljevalci oz. hodeči pa plačajo le 9,5€ vstopnine. Ogledali si bomo predstavo, za katero bo več zanimanja. Ker pa je število omejeno vas prosimo, da s prijavami pohitite in si rezervirate prosto mesto. Prevoz je za osebe iz Ljubljane in njene bližnje okolice zagotovljen, za območja izven Ljubljane pa samo v primeru, da so prijavljeni vsaj štirje člani.
Nekaj za dušo!

SiTi  TEATER  BTC
Vabimo vas, da si skupaj ogledamo  predstave: Tako ti je mala (musical), ki bo v soboto 30.  novembra ob 20.00 uri ali Nune v akciji (glasbena komedija) v nedeljo 1. decembra ob 20.00 uri. Obe predstavi sta v SiTi Teatru BTC , Šmartinska 152 v dvorani Mercurius za Petrolom. Vstop je za osebe na vozičku je brezplačen. Za predstavo Tako ti je mala spremljevalci plačajo 15,30 €, za Nune v akciji pa 30€ . Predstavo si lahko ogleda le pet oseb na vozičkih, zato pohitite s prijavami, da rezerviramo želene termine. Prevoz je za osebe iz Ljubljane in njene bližnje okolice zagotovljen, za območja izven Ljubljane pa samo v primeru, da so prijavljeni  vsaj štirje člani.
Skupaj se nasmejmo!

MASAŽA
V prostorih društva ob torkih in četrtkih poteka za člane in njihove svojce klasična masaža, ki jo izvaja maser Tadej. Cena masaže, ki traja 45 minut, je 20€. Za člane in članice društvo prispeva 8€.
Sprostite svoje mišice!

FIZIOTERAPIJA
V prostorih društva vsako sredo poteka fizioterapija, ki jo izvaja izkušena fizioterapevtka Maja. Cena fizioterapije znaša 30€ za 60 minut. Za člane in članice društvo prispeva 8€. Obvezne so predhodne prijave. V primeru, da v istem tednu koristite masažo in fizioterapijo, poravnate eno storitev v celoti, za drugo pa društvo prispeva 8,00€.
Bodite razgibani!

PRESOTERAPIJA
Še vedno poteka  program presoterapije, ki je brezplačen. Dogovorite se za termine.
Lažjih nog naokrog!

REDNA VADBA IN PLAVANJE
V prostorih URI-SOČA, še vedno vsak četrtek poteka rekreacija med 18.00 in 19.00 uro v veliki telovadnici, med 19.00 in 20.00 uro pa plavanje v bazenu. Obe aktivnosti sta brezplačni.
Poskrbi za svoje zdravje!

SPOROČANJE
Svoje prijave in vprašanja lahko sporočite po telefonu na številko 01/ 569 11 23, 041/649 806, 051/649 806 vsak delavnik med 10. in 14. uro ali pošljete po elektronski pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.