Obvestila

KOLESARSKI IZLET
Vse ljubitelje ročnih in motornih koles vabimo na kolesarski izlet po kolesarski turi, s štartom v Krajnski Gori, ki je del kolesarske poti treh dežel, ki vodi iz Mojstrane do Gozda Martuljka in naprej do Kranjske Gore, tisti bolj vzdržljivi pa lahko kolesarsko odisejado nadaljujejo vse do Rateč in Planice. Kolesarska trasa poteka po opuščeni železniški progi, je v celoti asfaltirana in ločena od motornega prometa. Izlet bo v mesecu septembru, datum sporočimo naknadno vsem prijavljenim.
Pojdimo v naravo!

EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI
V sklopu dogajanj Evropskega tedna mobilnosti  bo potekalo vrsto aktivnosti:
- 19. 9. - na Kongresnem trgu bomo od 10.00 do 17.00 v sodelovanju z Zvezo slepih in slabovidnih, Zvezo gluhih in naglušnih ter Svetom za odpravljanje arhitekturnih in komunikacijskih ovir MOL pripravili OVIRANtlon, triatlon z ovirami, s katerimi se osebe z oviranostmi srečujejo v vsakdanjem življenju.
- 20. 9. - stojnica v Logatcu, kjer bomo predstavili delovanje društva, mimoidoči pa bodo lahko preizkusili, kako je okolje prilagojeno za gibanje z invalidskim vozičkom.
- 21. 9. – stojnica na Slovenski cesti v Ljubljani od 10.00 do 13.00, predstavitev slikanja z usti, vožnja z vozički.

REDNA VADBA IN PLAVANJE
Septembra se z izjemo rekreacije in plavanja prične redna vadba v različnih športnih panogah. Preverite na priloženem listu.
Poskrbi za svoje zdravje!

MASAŽA
V prostorih društva ob torkih in četrtkih poteka za člane in njihove svojce klasična masaža, ki jo izvaja maser Tadej. Cena masaže, ki traja 45 minut, je 20€. Za člane in članice društvo prispeva 8€, član-ica pa 12€. Obvezne so predhodne prijave.
Sprostite svoje mišice!

PRESOTERAPIJA
Septembra nadaljujemo s presoterapijo (strojna limfna masaža), ki je brezplačna. Dogovorite se za termine.
Lažjih nog naokrog!

FIZIOTERAPIJA
Obveščamo vas, da se s 4. septembrom nadaljuje fizioterapija, ki bo še vedno potekala ob sredah na društvu v okviru socialnega podjetja Centra Celostne Oskrbe na domu, pod vodstvom fizioterapevtke Maje. Cena ene ure fizioterapije znaša 30€. Za člane in članice društvo prispeva 8€, član-ica pa 22€. Obvezne so predhodne prijave.
Bodite razgibani!

SPOROČANJE
Svoje prijave in vprašanja lahko sporočite po telefonu na številko 01/ 569 11 23, 041/649 806, 051/649 806 vsak delavnik med 10. in 14. uro ali pošljete po elektronski pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.