Obvestila

OPERA: PRODANA NEVESTA ali KODA L
Vabljeni na operno predstavo Prodana nevesta, ki bo v ponedeljek 18. marca ob 11. uri ali na novo predstavo Koda L, ki bo 19. marca ob 19.30 v Operni hiši Ljubljana. Vstop je za osebe na vozičku brezplačen, ravno tako smo se dogovorili z Opero, da ima tudi spremljevalec oziroma oseba, ki ni na invalidskem vozičku, brezplačen vstop. Ogledali si bomo tisto predstavo, za katero bo več interesa. Ker pa je število zelo omejeno, vas prosim, da s prijavami pohitite in si rezervirate prosto mesto. Prevoz s kombijem je za osebe iz Ljubljane in njene bližnje okolice zagotovljen.
Kulturna hrana!

ŠPAS TEATER: MENOPAVZA
Vabimo vas, da si skupaj ogledamo odlično predstavo Menopavza v mesecu marcu ali aprilu. Predstave so ob 20.00 uri v Špas teatru v Mengšu. Dogovorili smo se za ugodnejše vstopnice: spremljevalec 21,60€, osebe na invalidskem vozičku 13,5€. Predstavo si lahko ogleda le pet oseb na vozičkih, zato pohitite s prijavami, da rezerviramo želene termine. Prevoz s kombijem je za osebe iz Ljubljane in njene bližnje okolice zagotovljen.
Nasmejite se!

IZLET NA BREZJE
2. 2019
aprila načrtujemo izlet na Brezje s sveto mašo ob 10. uri v Baziliki Marije Pomagaj in voden ogled Muzeja jaslic. Zagotovili bomo prevoz s kombijem. Zbiramo prijave!..
Nekaj za dušo!

SMS DONACIJE
Še vedno poteka akcija zbiranja sredstev za novi kombi, zato lahko vas prosimo, da še enkrat pošljete sporočilo KOMBI5 na številko 1919 in s tem prispevate 5€ za nakup novega prilagojenega kombija.
Bodite dobrodelni!

Masaža
V prostorih društva ob torkih in četrtkih poteka za člane in njihove svojce klasična masaža, ki jo izvaja maser Tadej. Cena masaže, ki traja 45 minut, je 20€. Za člane in članice društvo prispeva 8€, član-ica pa 12€.
Sprostite svoje mišice!

Fizioterapija
V prostorih društva vsako sredo poteka fizioterapija, ki jo izvaja izkušena fizioterapevtka Maja. Cena fizioterapije znaša 30€ za 60 minut. Za člane in članice društvo prispeva 8€, član-ica pa 22€. Obvezne so predhodne prijave.
Bodite razgibani!

Presoterapija
Še vedno poteka  program presoterapije, ki je brezplačen. Dogovorite se za termine.
Lažjih nog naokrog!

Pomlajevalna nega z masažo obraza
V prostorih društva bo ob petkih v dopoldanskih urah potekala pomlajevalna nega z masažo obraza, vratu in ramen z naravnimi olji. Masaža akupresurnih točk deluje sproščujoče na celotno telo ter izboljšuje razpoloženje. Lahko izbirate med:
nego in masažo 60 min: cena 25 €; društvo sofinancira 8€
lifting sprostilno masažo 35 min: cena 15 €; društvo sofinancira 4€

Pomoč na vašem domu
Preko Centra za socialno delo imamo še vedno pomoč osebe, ki opravlja družbeno koristno delo. Če potrebujete fizično pomoč na vašem domu (kidanje snega, generalno čiščenje, …), javite na društvo.
Družbeno koristno delo!

Pomoč starejšim in invalidom
Na društvu smo v okviru  javnih del zaposlili Klavdijo, ki bo med drugim nudila pomoč uporabnikom in sicer: spremstvo k zdravniku, v trgovino in srečanjih članov, na rekreacijo, pomoč pri presedanju v avto in iz avta, pomoč pri gospodinjskih opravilih, druženje z uporabnikom, pomoč pri čiščenju osnovnih prostorov bivanja, občasno fizično pomoč gibalno oviranim. Če nimate pomoči osebne asistence preko Zakona o osebni asistenci in občasno potrebujete tovrstno pomoč, vam lahko pomagamo. Pokličite na društvo.
Radi bi vam pomagali!

Dohodnina
Prosimo vas, če namenite 0,5% dohodnine za donacijo našemu društvi, saj bi s tem omogočili več sredstev za programe, ki jih izvajamo. Obrazec lahko posredujete vsem svojim svojcem in znancem, izpolnjenega pa pošljete na društvo ali FURS.
Skupaj izboljšajmo programe!

Sporočanje
Svoje prijave in vprašanja lahko sporočite po telefonu na številko 01/ 569 11 23, 041/649 806, 051/649 806 vsak delavnik med 10. in 14. uro ali pošljete po elektronski pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..