Obvestila

Ustvarjalne delavnice oblikovanja nakita
V društvenih prostorih bodo v juliju potekale ustvarjalne delavnice oblikovanja in izdelave nakita.
- 17. julija ustvarjanje verižic iz perlic;
- 24. julija izdelava unikatnih zapestnic;
- 31. julija oblikovanje verižic iz žice.
Brezplačne delavnice bodo potekale od 12. do 15. ure, vodila pa jih bo Saša Jereb, prof. likovne umetnosti. Dobrodošli vsi, ki radi ustvarjate in si želite naučiti nekaj novega. Prijave sprejemamo do petka 12. julija 2019 - telefon: 041 649-806 in 051 649-806 in e-naslov - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
Sami si izdelajte svoj nakit

Slikarski tečaj
V društvenih prostorih bo v avgustu in septembru enkrat tedensko potekal slikarski tečaj. Vodil ga bo naš slikar Damjan Rogelj, spoznali pa boste različne slikarske tehnike: svinčnik, oglje ter akril in olje na platno. Prijave sprejemamo do petka 12. julija 2019 - telefon: 041 649-806 in 051 649-806 in e-naslov - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Tečaj je brezplačen
Spoznajte slikarstvo

Fizioterapija
Obveščamo vas, da fizioterapije julija in avgusta ne bo. Fizioterapija se ponovno začne izvajati septembra 2019.
Dopusti!

Presoterapija
Nadaljujemo s programom presoterapije tudi v poletnih mesecih. Dogovorite se za termine.
Lažjih nog naokrog!

Masaže
Obveščamo vas, da masaž od 23. julija do 20. avgusta ne bo.
Maser ima dopust!

Kopalni dnevi v Pacugu
Sporočamo, da bo od 20. junija naprej enkrat tedensko, običajno ob četrtkih, organiziran kombi prevoz iz Ljubljane na kopanje v Pacug. Prijavite se na društvo vsaj dva dni pred odhodom. Pomoč asistentk ali spremljevalcev ni zagotovljena. Kombi bo iz oddaljenih krajev izmenjaje vozil enkrat tedensko na 14 dni (en teden bo na vrsti Kočevje, drugi teden pa Zagorje), in to le če bodo prijavljeni najmanj štirje člani. Vedno pa lahko pridete na zbirno mesto v Ljubljani. Kopalni kombi odpade, če bodo prijavljeni manj kot štirje člani.
Namočite se!

Bon ugodnosti za čiščenje
Prejeli smo dva bona ugodnosti za čiščenje, ki ga izvaja podjetje BEEPING. Prijava za čiščenje poteka preko spletne strani www.beeping.si, ugodnost pa znaša v višini 40€. Bon je potrebno izkoristiti do 30. 6. 2019. Pokličite na društvo; bona bomo podarili po principu »kdor bo prej«.
Prvi pokliče, prvi čisti!

Uživajte poletne dni!

Masaža
V prostorih društva ob torkih in četrtkih poteka za člane in njihove svojce klasična masaža, ki jo izvaja maser Tadej. Cena masaže, ki traja 45 minut, je 20€. Za člane in članice društvo prispeva 8€, član-ica pa 12€.
Sprostite svoje mišice!

Fizioterapija
V prostorih društva vsako sredo poteka fizioterapija, ki jo izvaja izkušena fizioterapevtka Maja. Cena fizioterapije znaša 30€ za 60 minut. Za člane in članice društvo prispeva 8€, član-ica pa 22€. Obvezne so predhodne prijave.
Bodite razgibani!

Presoterapija
Še vedno poteka  program presoterapije, ki je brezplačen. Dogovorite se za termine.
Lažjih nog naokrog!

SMS DONACIJE
Še vedno poteka akcija zbiranja sredstev za novi kombi, zato lahko vas prosimo, da še enkrat pošljete sporočilo KOMBI5 na številko 1919 in s tem prispevate 5€ za nakup novega prilagojenega kombija.
Bodite dobrodelni!

Dohodnina
Prosimo vas, če namenite 0,5% dohodnine za donacijo našemu društvi, saj bi s tem omogočili več sredstev za programe, ki jih izvajamo. Obrazec lahko posredujete vsem svojim svojcem in znancem, izpolnjenega pa pošljete na društvo ali FURS.
Skupaj izboljšajmo programe!

Sporočanje
Svoje prijave in vprašanja lahko sporočite po telefonu na številko 01/ 569 11 23, 041/649 806, 051/649 806 vsak delavnik med 10. in 14. uro ali pošljete po elektronski pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..