PRODAM DVOSEDEŽNI KANU Z VOZIČKOM

mt_ignoreProdam dvosedežni, iz lahkih kompozitnih materialov in po meri izdelan kanu z bočnima plovcema, ki zagotavljata visoko varnost plovila. Kanu je opremljen tudi z dvema zatesnjenima komoroma, ki onemogočata potopitev čolna tudi v primeru njegovega zalitja. K čolnu spada tudi enoosni transportni voziček za spust na vodo.
S kanujem je možna vožnja z veslom, z elektromotornim pogonom nemške proizvodnje Torqeedo, model Ultralight 403 in/ali z edinstvenim ročnim pogonom elise podobno kot pri ročnih kolesarjih. Video
Cena: 3.800 €
Dodatna pojasnila: od ponedeljka do petka med 11. in 16. uro tel. 031 235 319, e-pošta dusan.ambroz@amis.net

kanu 1kanu 2kanu 3kanu 4