PRODAMO STANOVANJE BREZ ARHITEKTURNIH OVIR

Stanovanje na Kajuhovi 28 v IzoliV Izoli, Kajuhova ulica 28 prodamo pritlično stanovanje v poslovno-stanovanjskem objektu. Trisobno stanovanje, zgrajeno leta 1998 meri 97,9 m2.
Spremljajoče površine: lodža v izmeri 8,80 m2, terasa 7,90 m2 in dvorišče - zelenica 131 m2. Stanovanje je lepo vzdrževano, sončno in ima lepo urejeno zunanjo okolico. Zelenica je opremljena z namakalnim sistemom. Stanovanje je primerno za bivanje gibalno ovirane osebe. Kopalnica je preko hodnika s stropno tirnico z dvižno enoto (stropno dvigalo) povezana s spalnico.
Obseg stanovanja: kopalnica 9,93 m2, kabinet 12 m2, shramba 2,72 m2, spalnica 19 m2, kuhinja z dnevnim prostorom 26,85 m2, hodnik 7,48 m2, vetrolov 2,48 m2 in drvarnica 1,80 m2.
Obseg zunanjih površin: parkirišče 66,24 m2, dvorišče in zelenica 59,73 m2, lodža pri dnevnem prostorju 6,78 m2.
Stanovanje je zemljiškoknjižno urejeno. Plačilni pogoji in vselitev je stvar dogovora.
CENA 315.000 EUR - kontaktna oseba Jože 041 632-531