UGODNO PRODAM AVTO FORD GRAND C-MAX.

Ford Grand-CmaxAvto ima dizelski 2.0 TDCi motor 85 kw oz. 115 konjskih moči z avtomatskim menjalnikom, letnik 2012 in 106.000 prevoženih km. Vozilo je v zelo dobrem stanju in ima opravljen velik servis. Zraven dodam gume Falken na 17" na aluminijastih platiščih Alutec, vse skupaj kupljeno v letošnjem aprilu.
Ročno upravljanjeAvto je prirejen na ročno upravljanje za voznike na invalidskih vozičkih z dodatno opremo - vilica na volanu, sistem za dvig invalidskega vozička z brezžičnim upravljanjem, sistemom za ročno zapiranje drsnih vrat z voznikovega sedeža, vozilo je znižano za tri cm s progresivnimi Eibach vzmetmi, ki ne zmanjšajo udobja med vožnjo (avto je tovarniško precej visok in je presedanje oteženo, priložim originalne vzmeti), znižan sedež z možnostjo dviga, zatemnjena stekla, profesionalen chip tuning na 170 konjskih moči, vozilo se lahko resetira na originalno moč, poraba 6 do 9 litrov, odvisno od načina vožnje, klima, Bluetooth …Cena 12.000 € - info: 070-875-123, Aleš.