Spomin na lepo pustovanjeNa društvu smo se odločili, da bomo kljub omejitvam zaradi koronavirusa »organizirali Pustovanje.« Seveda bo pustovanje v popolnoma drugačni obliki kot smo ga vajeni iz prejšnjih let. Še manj pa takšno kot se ga spominjamo iz dobrih starih časov v takratnem Zavodu za rehabilitacijo invalidov, ko je za dobro razpoloženje skrbel Adijev ansambel, nastopil Moped show s Tofom in Rifletom ter res številnimi in izvirnimi pustnimi šemami. Seveda takrat niso manjkali pustni krofi, dobra kranjska klobasa in kozarček ali dva rujnega.
Razumljivo je, da tokrat vsega tega ne bo, ko se bomo na pustni torek 16. februarja 2021 malo pred 13. uro priklopili na, zdaj že kar znano spletno platformo ZOOM, in se predali pustovanju na daljavo. Pogoj za sodelovanje je, da ste našemljeni! Lahko pa nam že vnaprej pošljete fotografijo vaše pustne maske. Seveda se boste potegovali tudi za privlačne nagrade - dvakrat nočitev z zajtrkom za eno osebo v Domu paraplegikov PACUG, bivanje v hišici Čatež, trije vrčki s čipom za Fontano piva v Žalcu in drugo. Zanimivo in zabavno bo, zato pohitite s prijavami, da vam na dan norčavega dogodka pošljemo povezavo s katero se boste lahko vključili v dogajanje. Po elektronski pošti dlj.paraplegik@guest.arnes.si ali telefonu 01 569-11-23 nam najkasneje do ponedeljka, 15. februarja 2021 sporočite tudi, če na računalniku še nimate aplikacije ZOOM in pri namestitvi rabite pomoč. Za dobro povezavo in komunikacijo med udeleženci bo skrbel izurjeni Nino, za glasbo DJ DEVIL ON THE WHEELS, sodeloval pa bo tudi naš član stand up komik Aleš Sečnik.
Z željo, da popestrimo ta neprijetni čas in da sodelujemo v starih ljudskih običajih, se veselimo vašega sodelovanje. Poleg tega bomo imeli možnost, da malo »počvekamo« v živo, pa čeprav bom vsak na drugem koncu.

Logotip Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine je bilo ustanovljeno 5. decembra 1978 in združuje skoraj tretjino vseh slovenskih paraplegikov in tetraplegikov.
Namen in cilj društva je prostovoljno in neodvisno združevanje paraplegikov in tetraplegikov zaradi ugotavljanja in zadovoljevanja njihovih posebnih potreb ter zastopanja njihovih interesov.

Društvo paraplegikov
ljubljanske pokrajine
Dunajska cesta 188 - 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (01) 569-11-23
Telefaks: +386 (01) 569-11-24
GSM: 041 649-806 - 051 649-806

E-pošta: dlj.paraplegik@guest.arnes.si
Splet: www.drustvo-para-lj.si

Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 8731 144

Davčna številka:
92039456

Twitter YouTube QR koda
mt_ignore Facebook