Letošnja številkaIZZIV - 2. oktobra 2020 je izšla letošnja številka našega glasila IZZIV. Bogata vsebina z zanimivimi fotografijami se v standardni obliki razprostira na 72-ih straneh. Čeprav so nekateri dogodki odmaknjeni, bo med to vsebino gotovo vsak našel nekaj zase.
Izziv 34 - september 2020Predsednica društva Mirjam Kanalec v svoji kolumni predstavlja dejavnost društva, še posebej v času pandemije. Koronavirus je prišel tako hitro in nepričakovano, zato smo se v društvu temu primerno tudi odzvali. Predsednica omenja tudi akcijo zbiranja denarja za nov kombi, ki je zaznamovala preteklo mandatno obdobje in Zbor članov, ki smo ga izvedli z vsemi varnostnimi ukrepi.
Ko boste strani obračali naprej vas bo na vse mesečne dogodke popeljal »Časoplov« s številnimi prispevki in nazornimi fotografijami. No, malo nostalgije prav gotovo ne škodi.
Sledijo številni prispevki s tekočih dejavnosti, ki so jih napisali naši dopisniki. Med njimi so predstavitve članov novega vodstva društva, nove socialne delavke Nine in sodelavk vključenih v program javnih del Nives in Jerneje. Zasledili pa boste tudi strokovne prispevke.
Seveda pa ne spreglejte prispevka o našem spomladanskem srečanju (jesenski je zaradi znanih razlogov odpadel) izletov, dogajanj v Semiču ter prispevkov iz športnega in kulturnega področja. Vmes pa fotografije in še enkrat fotografije, ki povedo več kot tisoč besed.

92039456