ZARADI OMEJITVE KORONAVIRUSA SO DRUŠTVENI PROSTORI ZAPRTI

Društveni prostori na Dunajski 188 v LjubljaniSpoštovane članice in člani ter drugi uporabniki storitev Društva paraplegikov ljubljanske pokrajine – obveščamo vas da zaradi preventivnih ukrepov v zvezi s povečano stopnjo tveganja prenosa koronavirusa do nadaljnjega odpadejo vse aktivnosti društva, vključno prevozi s kombijem.

Prostori društva bodo do nadaljnjega ZAPRTI.

Hkrati vas obveščamo, da odpade tudi 4. redni in volilni zbor članov, ki je bil sklican za 25. marec 2020.

Vsi, ki bi v tem času hoteli pridobiti kakršnekoli informacije, lahko z nami kontaktirate preko:
- telefona na številkah: 041/649 806 in 051/649 806

- elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Priporočamo, da vse aktualne informacije v zvezi z novim koronavirusom spremljate na spletni povezavi - Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Zveza paraplegikov Slovenije je do nadaljnega zaprla Dom paraplegikov Semič in počitniške hišice Čatež.

Hvala za razumevanje in pazite nase.
Mirjam Kanalec predsednica