IZREDNI UKREPI PRI ŠIRJENJU KORONAVIRUSA

Koliko grozot nas še čakaPri Zveze paraplegikov Slovenije so sprejeli izredne ukrepe pri zajezitvi koronavirusa. Zaradi preventivnih ukrepov v zvezi s povečano stopnjo tveganja prenosa koronavirusa, do nadaljnjega v prostorih Zveze paraplegikov Slovenije NI URADNIH UR, oziroma neposrednega stika z zaposlenimi.
Vse, ki bi v tem času želeli pridobiti kakršnokoli informacijo ali se dogovoriti za sestanek, lahko v tem času z zaposlenimi na Zvezi paraplegikov Slovenije kontaktirate preko drugih komunikacijskih kanalov:

Telefonske številke in E-naslovi

Programi Zveze

Dejavnost osebne asistence
- 051 658‐193 (Tjaša usklajevalka) – tjasa@zpsasistenca<br< a=""> /> - 051 658-460 (Špela-usklajevalka) – Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Uporabnike osebne asistence obveščamo, da bodo usklajevalci osebne asistence, administracija in vodja osebne asistence svoje delo opravljali preko elektronske pošte in telefona, vse morebitne zaplete pa nemudoma sporočite. Delo bo potekalo po ustaljenih in dogovorjenih postopkih.
Hkrati vas obveščamo, da vse aktualne informacije v zvezi s kronovirusom spremljate na spletni povezavi Nacionalnega inštituta za javno zdravje: https://www.nijz.si/sl/pojav-novega-koronavirusa-2019-ncov.

Prav vsi moramo sodelovati, da zajezimo širjenje koronavirusa, predvsem pa poskrbeti za svoje zdravje. V pričakovanju, da se čim prej ponovno srečamo, vas lepo pozdravljamo. Ostanite zdravi!
Zveza paraplegikov Slovenije