ŽENSKE SO PRAZNOVALE DAN ŽENA

dan zena2Tudi starejše članice veselo razpoloženeFOTOGRAFIJE - Članice in sodelavke našega društva so 8. marec, praznik Dan žena, praznovale 7. marca 2020 v gostišču Zajčja Dobrava. Nekaj več kot 30 se jih je zbralo, imele pa so zelo pester program z vrsto presenečenj. Najprej sta jih prijetno presenetila dva mična fanta, ko sta jim postregla sladico zgoraj brez, nato pa jih je razveselil še znani pevec in voditelj Boris Kopitar, ki ga marsikdo pozna tudi kot Božička. Boris jim je z izborom različnih domačih in tujih pesmi resnično popestril večer, saj so naše ženske z njim tudi zapele in se ob glasbi zavrtele.
Že omenjena mična fanta sta dekletom, mamam, babicam razdelila tudi darila, ki jih je posebej za to priložnost prispevala DM Drogeri Markt. Seveda so dobile tudi vrtnico, simbol ljubezni. Naša novinka Nina pa je veseli druščini predstavila moč žensk v družbi, pomen te moči in pomen praznika. V nadaljevanju veselega druženja so sledile družabne igre in tekmovanja, kjer je bilo predvsem veliko smeha. Naše udeleženke so doživele veselo in lepo tradicionalno druženje za kar se zahvaljujejo vsem, še posebej pa DM drogeri Markt in Nini Černe.

PresenečenjeNavdušil je Boris KopitarZabavne igreZ Borisom Kopitarjem so tudi zapele... in zaplesale