Razstavljata tudi naša slikarjaV Galeriji UKC Ljubljana so slikarji Zavoda ARS VIVA in Likovne sekcije pri Zvezi paraplegikov Slovenije 11. februarja 2020 odprli bogato slikarsko razstavo. Slikarji so lep kulturni dogodek posvetili slovenskemu kulturnemu prazniku, na razstavi pa sodelujejo: Benjamin Žnidaršič, (polnopravni član Mednarodnega združenja slikarjev, ki slikajo z usti ali nogami VDMFK), Boris Šter, , Ana Šter, Ludvik Šraj, Silvana Lavtar, Frane Šajn in mentor naših slikarjev Rasso Causevig. In med njimi tudi slikarja našega društva Željko Vertelj (tudi član VDMFK) Damjan Rogelj.
Umetnike in njihova dela je predstavila umetnostna zgodovinarka Polona Škodič, popestrili in obogatili pa: ženski pevski zbor Krsnice ter pevec in kitarist Toni Rot.
Preberite več ...

92039456