IZZIVV - 33Letošnji decembrski IZZIV ima pestro in zanimivo vsebino, ki jo bogatijo številne fotografije. Tisti člani, ki so bili na prednovoletnem srečanju so ga že prejeli, drugi ga dobijo v teh dneh po pošti.
Predsednica Mirjam Kanalec v svoji kolumni omenja aktualne dogodke, financiranje in poročila, v nadaljevanju pa sledi Časoplov, kjer lahko preberete kratke povzetke pomembnih dogodkov, ki so potekali skozi leto.
Sledijo različni prispevki iz dejavnosti društva, prispevki sodelavcev in zaposlenih, intervjuji, prispevki iz zdravstvenega področja, dva prispevka z naših srečanj in pa seveda številni prispevki iz sveta športa in kulture. Vsekakor pa je zelo zanimiv članek o predsodkih. Kliknite na povezavo in gotovo se bo našlo tudi kaj za vas. IZZIV