Tradicionalno prednovoletno srečanjeFOTOGRAFIJE - Tako kot že vrsto let nazaj je naše društvo tudi letošnje tradicionalno prednovoletno srečanje pripravilo v Kongo Hotel, Restaurant & Casino v Grosuplju. S številnimi našimi člani, nekaterimi svojci in sodelavci smo se srečali 21. decembra 2019, da bi se poveselili in poslovili od leta 2019, ki se počasi izteka.
Dobrodošlico nam je v pozdravnem nagovoru zaželela predsednica društva Mirjam Kanalec in nas v praznično razpoloženje pospremila s pestrim zabavnim programom.

Navdušil je Aleš SečnikOb tem je člane seznanila z najbolj aktualnimi dogodki v društvu, zelo razveseljiva pa je bila novica, da bomo nov kombi, za katerega smo tako zavzeto zbirali denar, verjetno dobili že v januarju ali februarju.
Za odlično glasbo je s širokim izborom slovenskih narodnih in zabavnih, dalmatinskih in tujih pesmi poskrbel Duo Sanja in Boris. Res sta odlična imitatorja znanih glasbenih ustvarjalcev. Borisovi spremljavi na klaviaturi se je kasneje pridružil še naš član in zelo dober kitarist Janez Premrov, vmes pa je navduševal stand up komik – naš član in nekdanji vrhunski plavalec Aleš Sečnik. Njegove izvirne in duhovite domislice izvirajo predvsem iz našega življenja in naše invalidnosti. Bil je res dober, dodobra nas je nasmejal in sploh nismo vedeli, da se med nami skriva tak talent.
Podžupan MOL Dejan CrnekSeveda brez tradicionalnega in bogatega srečelova ni novoletnega srečanja. Lepi dobitki so vabili k nakupu srečk, še posebej ker je vsaka prinesla bolj ali manj vreden dobitek. Med njimi tudi glavni dobitki – vikend paket v Zdravilišču Laško in Domu paraplegikov Pacug ter sedemdnevno bivanje v apartmajski hišici v Čatežu, ki ga je prispevala Zveza paraplegikov Slovenije.
Za popestritev veselega popoldneva, ki se je prevešalo v večer, smo pripravili še priljubljen bingo, ki ga je vodil Aleš Sečnik. Vsi kupci so budno spremljali žrebanje kroglic, da ja ne bi prezrli izžrebane številke. Dobitniki izžrebanih vrstic so dobili vredne nagrade, dobitnik v celoti izpolnjenega lističa (bingo) pa izkupiček vseh prodanih lističev. Janez Premrov, Boris in SanjaZa nameček smo pripravili tudi zabavno licitiranje treh mladenk in dveh mladeničev s povabilom na večerjo. Aleš se je z izvirnimi in šaljivimi komentarji izkazal tudi kot dober lecitator.
Po tradiciji nas je tokrat obiskal ljubljanski podžupan Dejan Crnek in v pozdravnem nagovoru omenil naše dobro sodelovanje ter zaželel veliko uspehov in vse dobro v novem desetletju.
Ob zaključku pestrega zabavnega programa, ki ga je s sodelavci tudi tokrat pripravila Mojca Burger, smo nazdravili novemu letu in se v prijetni družbi zadržali v veselem druženju. Člani so ob tej priložnosti dobili praktičen nahrbtnik in novoletno glasilo IZZIV.

Logotip Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine je bilo ustanovljeno 5. decembra 1978 in združuje skoraj tretjino vseh slovenskih paraplegikov in tetraplegikov.
Namen in cilj društva je prostovoljno in neodvisno združevanje paraplegikov in tetraplegikov zaradi ugotavljanja in zadovoljevanja njihovih posebnih potreb ter zastopanja njihovih interesov.

Društvo paraplegikov
ljubljanske pokrajine
Dunajska cesta 188 - 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (01) 569-11-23
Telefaks: +386 (01) 569-11-24
GSM: 041 649-806 - 051 649-806

E-pošta: dlj.paraplegik@guest.arnes.si
Splet: www.drustvo-para-lj.si

Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 8731 144

Davčna številka:
SI 92039456

Twitter YouTube QR koda
mt_ignore Facebook