NAŠI ŠAHISTI TRETJI NA MEDNARODNEM TURNIRJU

Medalje za fairplaysah titel 1Šahisti našega društva – Adam Dmitrovič, Ljubiša Gajič in JasminSabljakovič, so nastopili na mednarodnem turnirju, ki ga je 7. avgusta 2019 pripravilo Združenje paraplegikov in tetraplegikov Tisa v vojvodinskem mestu Titel. Srbski šahisti so se najprej pomerili na republiškem turnirju, kjer je zmagala ekipa Vojvodina Smederevo, v nadaljevanju šahovskega srečanja pa je pet ekip iz treh držav tekmovalo na mednarodnem turnirju.
Prvo mesto je osvojila ekipa Federacije BiH iz Zenice, druga je bila Vojvodina Smederevo, tretja Slovenija DP Ljubljana, četrta Brčko Distrikt,peta pa Republika srbska Banja Luka. Naši šahisti so prejeli tudi medalje in pokal za fairplay tekmovanje.
Gostoljubni organizatorji so poskrbeli za izredno dobro počutje vseh udeležencev tradicionalnega šahovskega srečanja.