SREČANJE »VAROVANCEV« ZORICE JELIČ

Srečanje s prijetnim druženjemPo dolgi zimi se je Zorica Jelič odločila, da kot poverjenica povabi svoje člane na eno popoldansko druženje, da se malo pogovorijo in spoznajo med seboj. Dobili so se 26. junija 2019 v prijetni senci dreves na bregu Ljubljanice, v gostilni, ki je znana po dobrotah z žara. Srečanja se je udeležilo več kot polovica njenih članov. Nekaterih žal, ni bilo zaradi zdravstvenih težav in dopustov, pa tudi vročina je naredila svoje. V prijetnem razpoloženju so prigriznili kakšen čevapčič in se odžejali z osvežilno pijačo. Kljub vročini so v prijetnem druženju preživeli skupaj več kot štiri ure.
Člani so zadovoljni s svojo poverjenico, sama pa pravi, da je pomembno, da so vsi prijatelji med seboj in da je vesela, ker so se odzvali njenemu povabilu. Pridružila pa se jim je tudi predsednica društva Mirjam Kanalec.