LARA NEDELJKOVIĆ DVAKRAT PRVA

Lara in Klemen (prva z leve)Državna prvakinja Lara NedeljkovičV športni dvorani Leona Štuklja v Novem mestu je 23. junija 2019 potekalo državno prvenstvo v kombinaciji desetih plesov (standardno in latinsko ameriški). Med najboljšimi slovenskimi plesnimi pari so se tekmovanja udeležili tudi paraplesalci plesnega kluba Zebra pod vodstvom trenerja Andreja Novotnya.
Naša paraplesalka Lara Nedeljkovič je v kategoriji single women class 2 z odličnim nastopom osvojila naslov državne prvakinje.
V plesnih parih je Lara s soplesalcem Klemnom Dremljem v kategoriji combi class 2 prav tako pometla z vso konkurenco in si zasluženo priplesala prvo mesto.
Zelo dobre rezultate so dosegli tudi drugi plesalci – Breda Košir, Kaja Cizelj, Martina Smodiš, Miha Rednak, Roman Maček in Amir Alibabić.