NA TRADICIONALNEM TURNIRJU SLAVIL NAŠ PAR

Udeleženci tradicionalnega turnirja v tenisuNa igriščih Teniškega kluba Triglav Kranj je 5. junija 2019 potekal že 24. turnir mešanih dvojic v tenisu. V dvojicah so se pomerili igralci na invalidskih vozičkih in zaposleni v Thermani Laško. Posamezni par sta sestavljata igralec na vozičku in predstavnik Thermane Laško. V odličnem vzdušju se je med seboj pomerilo pet parov. Po napetih bojih sta za tretje mesto igrala para (Gašper, Goran) in par (Mojca, Domen) .V finalu pa sta za prvo mesto igrala par (Zdravko, Damjana) in par (Sašo, Nejc). Na koncu se je zmage veselil par z našim igralcem Sašo in Nejc.
Uspešnega turnirja organizatorjem ne bi uspelo izvesti brez donatorjev, zato se jim iskreno zahvaljujemo: Zvezi paraplegikov Slovenije, Društvu paraplegikov Gorenjske, SRC Infonetu, Ljubljanskim lekarnam, Zlatarni Celje in Tengu d.o.o.