PREŽIVELI PRIJETEN DAN DRUŽENJA TREH GENERACIJ NA OŠ SODRAŽICA

Za nekaj trenutkov na invalidskem vozičkuUčenci so prisluhnili našim zgodbamFOTOGRAFIJE - OŠ Dr. Ivan Prijatelj v Sodražici smo že večkrat obiskali. Letos so nas povabili na »Dan druženja treh generacij«, ki so ga organizirali 11. maja 2019.
S projektom »Različnost je zakon« smo se vključili v njihove aktivnosti, ki so jih izvajali številni sodelujoči v obliki športnih, ustvarjalnih, preventivnih, informativnih in drugih delavnic.
Vsi učitelji, starši, dedki in babice ter otroci, ki so prišli v naš razred, so lahko občudovali risanje z usti, povedali pa smo jim svoje zgodbe, ki so nas pripeljale na invalidski voziček. Še posebej smo jih opozorili na vzroke, ki so botrovali našim nesrečam. Kako težko pa je premagovati ovire z invalidskim vozičkom, so lahko preizkusili na šolskem dvorišču.
Projekt sofinancira Javna agencija RS za varnost prometa.