SREČANJE SOCIALNIH POVERJENIKOV

V društvenih prostorih so se 11. aprila 2019 sestali naši socialni poverjeniki in poročali o sodelovanju s člani, ki živijo na njihovem območju. V nadaljevanju so se dogovorili kateri poverjeniki bodo spomladi organizirali manjša srečanja s svojimi člani in kateri bodo konec maja peljali svoje člane na srečanje v Semič. Ta srečanja so namreč namenjena zbližanju in spoznavanju članov s svojimi poverjeniki. Izvajali smo jih že v preteklih dveh letih in so se izkazala kot primer dobre prakse. Tako za člane kot za poverjenike.
Ob zaključku so poverjeniki govorili o motivaciji članov pri različnih aktivnostih in o izvajanju osebne asistence. Naslednje srečanje bo v juniju. Delovno srečanje je vodila vodja poverjenikov Mojca Burger, prisotna pa je bila tudi predsednica društva Mirjam Kanalec.