MERITVE Z BIOIMPEDANČNIM ANALIZATORJEM

Meritve je izvedla Valerija Palkovič, dipl.m.sV društveni sobici, kjer izvajamo masažo, fizioterapijo in presoterapijo, je 10. aprila 2019 prva skupina enajst članov opravila tudi meritev telesne sestave z Bioimpedančnim analizatorjem. Meritve je izvajala Valerija Palkovič, dipl.m.s, po končanem postopku, ki je trajal od 15 do 20 minut, pa je vsak prejel natisnjen izvid in obrazložitev podatkov - maščobna telesna masa, pusta telesna masa, suha pusta telesna masa, delež celokupne telesne vode, fazni kot, BMR in predikcionMarker.
Pred meritvami člani vsaj štiri ure niso smeli uživati kave in alkohola, poskrbeti pa so morali tudi za suho kožo na mestih meritve. Skupino naših članov smo seznanili tudi s projektom SOPA.

Logo ESLogo NIJZ0Logo SOPA