SODELOVANJE S ŠTUDENTKAMI ZDRAVSTVENE FAKULTETE

S študentkami Zdravstvene fakulteteV naših društvenih prostorih smo se 10. aprila 2019 sestali s študentkami tretjega letnika delovne terapije Zdravstvene fakultete in njihovo predavateljico mag. Alenko Plemelj. V sproščenem razgovoru so: podpredsednica društva Mojca Burger ter člana Lara Nedeljkovič in Nino Batagelj s študentkami izvedli klinične vaje na področju prostega časa. Podpredsednica je študentke seznanila tudi z dejavnostjo našega društva in izvajanjem socialnih programov, Lara in Nino pa z izkušnjami iz svojega nekoliko drugačnega življenja.
Študentke in njihovo mentorico smo ob tej priložnosti seznanili tudi s publikacijami in projektom SOPA – »Skupaj za odgovoren odnos do pitja alkohola.«

Logo ESLogo NIJZLogo SOPA