PRAZNOVANJE OB DNEVU ŽENA

Veselo druženje z zabavnimi igramiFOTOGRAFIJE - Mednarodni praznik Dan žena so že po tradiciji obeležile tudi članice, spremljevalke in sodelavke našega društva. Več kot 40 se jih je na dan praznika zbralo v gostišču Zajčja Dobrava, kjer so se ob dobri glasbi, ki jo je za vsak okus predvajal DJ Slavko Krajnc, družile in poveselile.Navdušil je Damjan Murko
Veselo druženje so popestrile z zabavnimi igrami v katerih sta se pomerili skupini Kaktusi in Marjetice. Spretnejše so bile Marjetice, ki so osvojile prehodni pokal. Seveda pa takemu prazniku prtiče cvet pozornosti, ljubezni in zahvale. Ob čestitki sta vsaki udeleženki vrtnico izročila Tomaž Demšar in Darko Kojadinovič. Za posebno presenečanje večera pa je poskrbel Damjan Murko, ki je slavljenkam zapel nekaj popularnih pesmi iz svojega bogatega repertoarja.