DOMŽALSKI ŽUPAN SPREJEL PREDSTAVNIKA NAŠEGA DRUŠTVA

Zahvala Občini Domžale in županu Toniju DragarjuŽupan Občine Domžale Toni Dragar je 6. marca 2019 sprejel predstavnika našega društva Roka Bratovža, ki mu je izročil grafiko našega slikarja Damjana Roglja. S tem simboličnem umetniškem delom smo se namreč ob naši 40 letnici zahvalili Občini Domžale za njeno dolgoletno vsestransko podporo in razumevanje.
Sogovornika sta del pogovora namenila tudi odpravljanju arhitekturnih ovir, ki so pri nekaterih javnih površinah in objektih še prisotne. Župan je ob tej priložnosti predstavil projekte s katerimi si prizadevajo postati invalidom prijazna občina. S tem bodo tudi gibalno ovirani občani postali samostojnejši.