PREDNOVOLETNO SREČANJE Z OBELEŽJEM JUBILEJA

Tradicionalno srečanjeFOTOGRAFIJE - Naše tradicionalno prednovoletno srečanje smo prav tako tradicionalno 22. decembra 2018 pripravili v restavraciji Hotel Kongo & Casino v Grosupljem. Tokrat nekoliko bolj slovesno saj smo s svojimi člani, sodelavci in gosti obeležili tudi 40. obletnico ustanovitve društva. Zato smo pripravili nekoliko bogatejši zabavno glasbeni program.
Predsednica društva Mirjam Kanalec je v pozdravnem nagovoru vsem zaželela dobro počutje ter zaželela lepe praznike in vse najlepše v letu, ki že trka na vrata.
Za tem pa nas je v veselo razpoloženje pospremila glasbena skupina Drugi vagon in s svojim bogatim repertoarjem,

Vse dobro nam je zaželel župan MOL Zoran Jankovićpredvsem zimzelenih pesmi skrbela,Jaka Šraufciger - CD za Bora za novoletno vzdušje vse do večernih ur. Vmes je za zabavo poskrbel Vinko Šimek ali bolj poznani »Jaka Šraufciger,« ki je z domiselnimi in današnjemu času primernimi dovtipi požel bučen aplavz. Nato pa je na glasbeno sceno stopila še odlična pevka Alenka Godec in tako kot pred osmimi leti ponovno navdušila z prelepimi pesmimi.
Brez tradicionalnega srečelova z bolj ali manj vrednimi nagradami si našega zadnjega srečanja v letu, tudi ne moremo zamisliti. Nekaj res lepih glavnih dobitkov (šestdnevno bivanje v apartmajskih hiškah v Čatežu, vikend paket v Domu paraplegikov Pacug), je vabilo k nakupu srečk.


Ansambel Drugi vagonNavdušila je Alenka GodecIn tudi tokrat se nam je pridružil župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in v nagovoru zaželel lepo praznovanje in vse dobro v letu 2019.
Srečanje je s sodelavci tudi tokrat pripravila vsestranska Mojca Burger. Udeležencem srečanja pa smo predstavili tudi projekt SOPA. Povemo naj, da v Sloveniji zaradi posledic alkohola vsako leto umre 650 oseb, torej približno dve osebi na dan, kar je nad evropskim povprečjem. Tvegano in škodljivo pitje alkohola je eden izmed glavnih dejavnikov tveganja za kronične bolezni, nezgode, poškodbe itd., ki ga je mogoče preprečiti. Zato je osnovna ideja pristopa SOPA, da bi imel vsak dovolj informacij o negativnih učinkih čezmernega pitja alkohola in da bi si vsak izmed nas postavil vprašanje o tem, kakšno je naše pivsko vedenje.

 Logo NIJZLogo SOPALogo ES

Logotip Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine je bilo ustanovljeno 5. decembra 1978 in združuje skoraj tretjino vseh slovenskih paraplegikov in tetraplegikov.
Namen in cilj društva je prostovoljno in neodvisno združevanje paraplegikov in tetraplegikov zaradi ugotavljanja in zadovoljevanja njihovih posebnih potreb ter zastopanja njihovih interesov.

Društvo paraplegikov
ljubljanske pokrajine
Dunajska cesta 188 - 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (01) 569-11-23
Telefaks: +386 (01) 569-11-24
GSM: 041 649-806 - 051 649-806

E-pošta: dlj.paraplegik@guest.arnes.si
Splet: www.drustvo-para-lj.si

Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 8731 144

Davčna številka:
SI 92039456

Twitter YouTube QR koda
mt_ignore Facebook