ZADNJA SEJA UPRAVNEGA ODBORA V LETU 2018

Zadnja seje Upravnega odbora v letu 2018V društvenih prostorih so se člani Upravnega odbora 12. decembra 2018 sestali še na zadnji seji v letošnjem letu. Pregledali in sprejeli so program dela za leto 2019, ki je kar smelo zastavljen, govorili so o zaposlitvah in akciji zbiranja sredstev za nov kombi, ki poteka ob 40. obletnici ustanovitve društva. Akcija je naletela na dober odmev, še vedno pa potrebujemo kar nekaj denarja, da bo nov kombi prepeljal prve člane. Zato še vedno lahko pošljete SMS na številko 1919 – KOMBI5 ali vaš prispevek na TRR SI56610000018731144 sklic 2018.
V nadaljevanju seje so referenti poročali o izvajanju programov: Kompenziranju invalidnosti, Osebni asistenci, Športu in rekreaciji in Interesnih dejavnosti.