RAZLIČNOST JE ZAKON V KNJIŽNICI GROSUPLJE

Ozaveščanje mladihV Knjižnici Grosuplje smo se učencem OŠ Brinje in OŠ Luisa Adamiča v sklopu predmeta etike 18. decembra 2018 predstavili s projektom preventive in osveščanja. Učenci so prisluhnili Bojanu, Slavku in Roku, ki so jim govorili o poškodbi hrbtenjače, jih seznanili z najpogostejšimi vzroki, ki pripeljejo do njih, ter posledice, ki jih prinašajo. Opozorili so jih na stvari na katere so lahko sami pozorni, da se jim kaj takega ne bi zgodilo. Knjižnici Grosuplje
Življenje po taki poškodbi se precej spremeni, se pa še vedno lahko kvalitetno nadaljuje, zato so jim predstavili kaj vse počnejo in kakšne programe izvaja društvo za svoje člane in širšo okolico.
Tako smo že drugo leto zapored gostovali v Knjižnici Grosuplje. Veseli nas, da lahko sodelujemo z njimi, dogovorili smo se že za naslednje leto.
Program sofinancira Javna agencija za varnost prometa.