ZAKLJUČEK LICITACIJE VEČERIJ Z ZNANIMI SLOVENCI

Licitacija večerij z znanimi SlovenciVečerja v restavraciji JPLicitacija - Na večerjo z znanimi Slovenci, kjer so se ljudje širom Slovenije lahko potegovali za večerjo s Petrom Polesom, Taro Zupančič, Renejem Mlekužem, Špelo Močnik, 6pack Čukurjem, Gordano Gradošek Whiddon, Matevžom Šaleharjem in Sanijem Bečirovičem, je končana. Večerja je bila 29. novembra 2018 v restavraciji JB na Miklošičevi 19 v Ljubljani. Žal se, Sani, Rene in Gordana zaradi drugih obveznosti niso uspeli udeležiti zaključka, so pa zato vsi drugi uživali v dobri družbi in vrhunski kulinariki. Z večerjo smo za nakup novega kombija uspeli zbrati 600€.
Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine se zahvaljujemo vsem znanim Slovencem, ki so se prijazno odzvali na naše povabilo, ter chefu Janezu Bratovžu iz restavracije JB, ki je pripravil odlično večerjo.