Z ADVENTNIMI VENČKI V VESELI DECEMBER

Pod budnim očesom Alene so nastali lepi izdelkiZorica s svojim venčkomŠtiri dni pred prvo adventno nedeljo smo 28. novembra 2018 na društvu pripravili delavnico kjer smo se naučili izdelovati adventne venčke. Odziv na delavnico je bil dokaj velik in naša Alena Dovžan je s svojim znanjem izdelovanja venčkov prevzela vlogo inštruktorice. Članice so s seboj prinesle celoten material, ki je potreben za izdelavo: vence iz slame, smreko, storže, svečke, vejice različnih dreves ter dekorativne okraske. Alena je članicam pokazala, kako se venčki izdelujejo in okrasijo. Dvanajst udeleženk je svoje unikatne izdelke na koncu odneslo domov, ki bodo v adventnem času krasili njihove domove. S tem pa se je na društvu začel tudi veseli december. SREČNO 2019