PLESALCI ZAKLJUČILI S TEKMOVANJI V LETU 2018

Slovenska ekipa na zdnjem mednarodnem tekmovanju v letu 2018Na Malti so od 24. – 25. novembra 2018 slovenski plesalci v športnem paraplesu “Malta Dance Spectacular 2018” uspešno zaključili zadnje tekmovanje na mednarodnem plesnem parketu za letošnje leto. Za slovensko ekipo, ki jo vodi trener Andrej Novotny sta tekmovali tudi naši paraplesalki Nina Wabra Jakič in Lara Nedeljkovič.
Prvi tekmovali dan sta Nina Wabra Jakič in Katja Peganc v paru v kategoriji začetniki standardnih plesov class 1 zasedli drugo mesto. V posamični konkurenci je Nina (single women class 1) z lepo plesno točko osvojila drugo mesto, Lara Nedeljkovič (single women class 2) pa si je priplesala finale, kjer je končala na šestem mestu.
Drugi dan tekmovanja sta si Nina in Katja v kategoriji začetniki standardnih plesov class 1 priplesali tretje mesto.
Uspešno so nastopili tudi drugi slovenski paraplesalci – Breda Košir in Miha Rednak (dvakrat prvo mesto) ter Martina Smodiš in Roman Maček (drugo in peto mesto).