LICITACIJA VEČERJE Z ZNANIMI SLOVENCI

JB restavracija na Miklošičevi cesti 19 v LjubljaniNaše društvo ob 40 letnici pripravlja vrsto dogodkov, kot rdeča nit pa jih spremlja dobrodelna akcija zbiranja denarja za nakup novega kombija. Naš stari kombi je dotrajan in nas vse prepogosto pusti na cesti. To pa je za paraplegike na vozičkih precej kočljivo.
Med temi dogodki je tudi licitacija večerje z znanimi Slovenci, ki bo potekala na naši Facebook strani med 5. in 19. novembrom 2018. Sodelovanje so že potrdili Peter Poles, Špela Močnik, Tara Zupančič, Gordana Gradošek, Rene Mlekuž, Sani Bečirovič, Whitton in 6 pack Čukur.
Najvišji ponudniki bodo z znanimi Slovenci večerjali v prestižni restavraciji JB na Miklošičevi cesti 19 v Ljubljani, mi pa bomo poskrbeli za promocijo akcije in slovesne predaje čeka s skupnim zneskom licitacije. Akcijo bodo medijsko podprli Infonet media, Radio zeleni val, Radio aktual, oddaja Dobro jutro, RTV Slovenija in nekateri mediji.

Predstavitev