TURISTIČNA AVTOBUSA TUDI ZA POTNIKE NA VOZIČKIH

Z dvigalom varno na udoben avtobusNajnovejša člana družine vozil Ljubljanskega potniškega prometa za občasne prevoze sta avtobusa »NEOPLAN TOURLINER« podjetja MAN. Oba se ponašata s prostornostjo in udobjem ter z domiselnim pristopom k učinkovitosti in varnosti. Moderna oblika, skladna notranjost in prvorazredna oprema omogočajo potnikom sproščeno in umirjeno potovanje. Posebnost avtobusa Neoplan Tourliner pa je dvigalo,

Avtobus Tourlinerki potniku na invalidskem vozičku omogoča udoben in varen vstop na avtobus. Na enem avtobusu hkrati lahko potujeta dva potnika na invalidskih vozičkih.
Na avtobusih je obilo udobja – posamično nastavljiva klima naprava, WIFI, LCD zaslon, USB priključek za polnjenje mobilnega telefona, 12V in 220V vtičnice, več prostora za prtljago, zložljive mizice za računalnike omogočajo delo ali zabavo med vožnjo ali postankom …Info Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 01 58-22-400

Preberite več …