KOLESARJENJE PO "POTI SPOMINOV IN TOVARIŠTVA"

Po poti Spominov in tovarištvaKar so si nazadnje obljubili, so tudi storili! Tokrat so se navdušeni kolesarji našega društva zbrali na parkirišču na Dolgem mostu in se s kolesom, električnem priklopnikom ali skuterjem odpeljali po delu poti »Pot spominov in tovarištva.« Pot obkroža Ljubljano, združuje predanost zdravemu načinu življenja in ohranjanju zgodovinskega spomina.
Čeprav je bila pot tokrat večinoma makadamska, je bila prijetna, saj so drevoredi nudili senco, kar je imelo še dodaten pozitiven naboj. Ob prijetnih zvokih ptic in šumenju že odpadlega listja so med potjo tudi prijetno poklepetali, se za kratek čas ustavili in se okrepčali.
Tudi tokrat jim je pot prehitro minila, a kljub temu so bili veseli, saj so se imeli lepo, in prišli so do spoznanja, da premalo cenimo taka obeležja kot je vsakoletni pohod 9. maja po poti PST.

Pot spominov in tovarištva

Še vedno na poti PST

Postanek na potiSpremljlo nas je lepo vremePočitekV Murglah