PREDSTAVITEV NAŠE KOŠARKE NA KONGRESNEM TRGU

Ekipe na turnirjuNa Kongresnem trgu v Ljubljani je 17. in 18. avgusta 2018 potekal odmevni mednarodni košarkarski turnir v igri 3na3 Cedevita 3×3 Challenger. Na vse bolj priljubljenem turnirju pa so se ob neinvalidnih košarkarjih predstavili tudi košarkarji paraplegiki. Med seboj so se pomerile tri ekipe in poskrbele za dobro promocijo košarke na invalidskih vozičkih.
Trener košarkarjev Žiga Kobaševič se je zahvalil organizatorjem za povabilo in res dobro organiziran dogodek, ter pohvalil vse naše košarkarje, ki so prikazali zelo dobro igro in dobro predstavitev. Še posebej pa prvo ekipo v postavi: Jovita Jeglič, Janez Učakar in Boštjan Ceglar, ki je zasluženo zmagala. Jegličeva je bila tudi najboljša strelka. V drugi ekipi so nastopili: Robert Radić, Klemen Lokar in Robi Bojanec, v tretji pa košarkarji našega društva: Toni Zakrajšek, Gregor Gračner in Marino Popovič.