ZELO KORISTNA APLIKACIJA O DOSTOPNOSTI …

Aplikacija o dostopnosti LjubljaneZavod za turizem Ljubljana je sodeloval pri izvedbi projekta "Ljubljana by Wheelchair – Ljubljana z vozičkom," kjer lahko uporabniki pametnih telefonov naložijo izredno uporabno aplikacijo o dostopnosti Ljubljane. V njej so številni podatki, ki jih gibalno ovirana oseba potrebuje ob obisku slovenske prestolnice.

Od predstavitve in navodil za uporabo, do menuja s podatki – Hrana, Znamenitosti, Pijača, Prenočišča, Dejavnosti, Nakupovanje in Sanitarije. Ob kliku se odpre zemljevid, pod njim pa seznam s sličico in simboli za: dostop, sanitarije in parkirni prostor. Na seznamu so samo tisti objekti, ki so preverjeno dostopni.
Aplikacija – Ljubljana by Wheelchair je na povezavi http://www.ljubljanabywheelchair.com