OBISKALI STA NAS PREDSTAVNICI MERCATORJA

Obisk predstavnikov MercatorjaV društvenih prostorih sta nas 27. junija 2018 obiskali predstavnici Mercatorja - Mateja Suljič in Breda Sivec. Pogovarjali smo se o naši, že skoraj dvajsetletni aktivni podpori »najboljšega soseda,« kjer sodelujemo predvsem na področju športa invalidov. Mercator je namreč glavni sponzor naše košarkarske ekipe, ki nosi ime DP Ljubljana Mercator.Predsednica društva Mirjam Kanalec in podpredsednica Mojca Burger

Moj najboljši sosedsta gostjama predstavili posebne socialne programe in delovanje društva, katerih pomemben del je tudi ohranjevanje zdravja in šport paraplegikov in tetraplegikov. Sodelovala sta tudi športni referent društva Robert Žerovnik in predstavnik naše košarkarske ekipe Borut Sever. Seveda smo govorili tudi o košarki na vozičkih in jima pokazali specialni košarkarski voziček in tudi dres z napisom Mercator. Ob zahvali smo izrazili željo o nadaljevanju sodelovanja, zgodbo o podpori invalidskega športa pa bosta objavili tudi v njihovem glasilu.