SPREJEM NOVIH ČLANOV V DRUŠTVENIH PROSTORIH

Novi člani v društvenih prostorihV društvenih prostorih smo 15. maja 2018 pripravili sprejem za nove člane, ki so se v naše društvo včlanili v letošnjem letu. Predsednica društva Mirjam Kanalec in podpredsednica Mojca Burger sta jim predstavili delovanje društva in socialne programe s kompenziranjem invalidnosti, osebno asistenco, prevozi, interesnimi dejavnostmi, športom in jih seznanili z ugodnostmi ter njihovimi pravicami. Povabili smo tudi njihove socialne poverjenike, novi člani pa so se v sproščenem pogovoru predstavili s svojo življenjsko zgodbo. Ob tem so nam zaupali svoje težave, ki vsakega paraplegika in tetraplegika še posebej pestijo na začetku povsem nove življenjske poti. V dobrem razpoloženju in veselem vzdušju smo jih povabili k aktivnemu delu pri društvu in obljubili, da se kmalu spet srečamo. Prva priložnost bo že 22. maja 2018 v Semiču. Ob zaključku smo jim izročili naše akte in publikacije, da jih bodo dama v miru pregledali.