RAZLIČNOST JE ZAKON NA SREDNJI ŠOLI V KOČEVJU

Predstavitev na Srednji šoli v Kočevjusrednja kocevje1Tokrat smo bili 22. marca 2018 vabljeni srednjo šolo v Kočevje. Povabilo je prišlo od dijakinje, ki je za svojo projektno nalogo izbrala varnost v prometu. Poleg Roka Bratovža, ki je zastopal naše društvo, sta se srečanja udeležila še predstavnika Zveze paraplegikov Slovenije Hana Ermenc in naš član Gregor Gračner, ter predstavnik policijske postaje Kočevje in reševalec.
Policist je predstavil statistiko prometnih nesreč in najpogostejših vzrokov za njihov nastanek, reševalec pa je v precej nazorni predstavitvi prikazal posledice teh nesreč, ter opozoril na pravilne postopke pri reševanju. Na koncu sta Rok in Gregor predstavila še svoji zgodbi.
Dijakinja Nastja je vsakemu predavatelju izročila simbolično darilce, izdelek srednje lesne šole.