PREDSTAVIL SE JE NAŠ PARAPLAVALEC NINO BATAGELJ

Nino Batagelj - predstavitev na URI-SOČANa URI-SOČA je 28. februarja 2018 potekala nova predstavitev osebne zgodbe športnika tetraplegika, ki jih na inštitutu izvajajo v sklop sodelovanja z ZŠIS-POK.
Tokrat je paciente, svojce in osebje URI-SOČA nagovoril naš paraplavalec Nino Batagelj, tetraplegik, ki navdušuje s svojo zgodbo polno optimizma, ekstremnih športnih podvigov in humorja. V sliki, filmu in besedi je odkrito spregovoril o svoji poškodbi, invalidnosti in pomenu športa, ki v njegovem življenju igra precej pomembno vlogo.
Predstavitve se je udeležilo več kot dvajset pacientov inštituta, koordinirala pa jo je športna pedagoginja mag. Juta Ošlak Kranjc.