RAZLIČNOST JE ZAKON NA OSNOVNI ŠOLI KAŠELJ

Prva predstavitev v letošnjem letu FOTOGRAFIJE - Z Osnovno šolo Kašelj že kar vrsto let sodelujemo in vsako leto nas povabijo, da se z našim projektom »Različnost je zakon,« predstavimo učencem njihovih sedmih razredov.
In tako smo 9. februarja 2018 že ob 8.30 pričeli s predstavitvijo projekta, ki sta ga vodila Nino in Rok. Malo kasneje so se jima pridružili še: slikar Željko, ki svoja dela ustvarja tako, da slikarski čopič drži z usti, košarkaši Elvis, Boštjan in Slavc, ter namiznoteniški igralec Ljubiša. Rok pa je poskrbel še za navodila in varnost na poligonu.
Tako nekako poteka naš vsakoletni obisk na tej šoli. Ponosni in veseli smo, da se šola zaveda vrednosti in pomembnosti našega programa. Vsi skupaj si želimo še dolgoletnega  in uspešnega sodelovanja. Upamo tudi, da bi se čim več šol zgledovalo po njih.